Gehennah – Metal Police v 2.0

Gehennah - Metal PoliceJag gav högsta betyg till Gehennah för EP’n Metal Police förra året och nu har de signat med Metal Blade Records och släppt en förlängd version av plattan. Metal Police v 2.0 innehåller förutom de fyra originallåtarna två nya låtar från samma inspelningstillfälle och sex stycken återinspelade klassiker.

De nya låtarna Carve Off Your Face (and Shove it Up Your Ass) och Black Jack Loser överstiger faktiskt mina förväntningar, för samtidigt som jag håller med om att det ursprungliga urvalet var riktigt om man hade en begränsning på fyra spår är det absolut inte några utfyllningsspår. Det är två riktigt bra låtar där i alla fall Black Jack Loser visar upp ett lite bredare sound. Mindre thrash/punk och mer Motorhead skulle man kunna säga…

De nyinspelade låtarna har fått en ljudmässig uppdatering och det är kul att låtarna Decibel Rebel, 666 Drunks & Rock n’ Roll, Bitch with a Bulletbelt, Hellstorm, Six-Pack Queen och Piss off, I’m Drinking får en bredare spridning. Nu är jag riktigt laddad inför den kommande fullängdaren som i huvudsak är färdig och inför att Gehennah återigen kommer till Stockholm och krossar live!

Länkar till Gehennah: FacebookSpotify, Merch, Metal Police v 2.0

Gehennah på Püssy a Go Go - 25 jan 2014

Gehennah på Püssy a Go Go – 25 jan 2014

Länkar till andra bloggar om: , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s