Against Me! och Satyricon till Sverige i vår

kalenderJag gillar generellt sett inte att planera för långt in i framtiden, men jag köpte faktiskt biljetter till två stycken vårshower redan i december. Samma dag som de släpptes.
.

Punk/Rock-bandet Against Me! kommer till Sverige i vår och spelar på Pustervik i Göteborg den 9:e april, på Debaser Medis i Stockholm den 11:e och på KB i Malmö den 12:e (biljetter). Jag gav det senaste albumet Transgender Dysphoria Blues en fyra i betyg och ser verkligen fram emot den här spelningen!

Satyricon spelar på KB i Malmö den 25:e april och på Nalen i Stockholm den 26:e (biljetter). Satyricon fick min utmärkelse för ”Årets konsert” i kategorin ”Årets Hårdrock och Metal” 2013 och det finns inte en chans att jag missar dem när de spelar på Nalen! (Trots att det är en söndag…)

Här är en halvtimmes live-show med Against Me! från Saint Vitus Bar i New York och på scenen står förstås numera allas vår egen Inge Johansson (The International Noise Conspiracy, Totalt Jävla Mörker, Knugen Faller, Alonzo Fas 3 mm).

Länkar till andra bloggar om: , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s