Gaphals firar 5 år med en tvådagars rockfestival

GaphalsGaphals är, som du antagligen vet, ett spännande skivbolag som håller till i Linköping. För ett par veckor sedan gick de ut med att de kommer att fira sitt femte år i branschen med en tvådagars rockfestival på Pitchers i Linköping. De gick också ut med de fyra första banden, Night, Nocturnalia, Heavy Tiger och Satan Takes A Holiday, och meddelade att festivalen totalt skulle innehålla 18 – 22 artistuppträdanden.

Kul grej!”, tänkte jag, köpte en biljett och bokade hotellrum i Linköping. Bara att få se Heavy Tiger igenSkraeckoedlan är ju en höjdare och en minisemester är aldrig fel!

Nu är det förstås spännande för mig att se vilka band som tillkommer, allt är ju liksom bonus, och i går presenterades en riktig bonus: Skraeckoedlan! Vilken tur jag har! Jag ser verkligen fram emot att bli stångad av Skraeckoedlan för fjärde gången (tidigare inlägg). Även Captain Jack’s Army, Skogen Brinner, Vanhelgd och Maim är bekräftade och fler band tillkommer alltså. Här är en länk till eventet på Facebook och du köper dina biljetter på Tickster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s