MaidaVale, Bautastor och Mother Kasabian på Copperfields

I lördags arrangerade Sweet Leaf en spelning med tre band på Copperfields vid Fridhemsplan i Stockholm. Först ut var MaidaVale och det var en riktigt bra start på kvällen, bandet bjöd på Heavy Blues som absolut gav mersmak! MaidaVale har inte släppt någon platta ännu, men klicka här så får du ett smakprov. Om det ger även dig mersmak så har du chansen att se dem live på Stockholm Summer Fuzz på KGB den 22:a och den 27:e juli. (MaidaVale finns förstås på facebook)

MaidaVale - Copperfields - 19 juli 2014

MaidaVale – Copperfields – 19 juli 2014

Nästa band var Bautastor (facebook) och de var säkert bra, men de tappade mig när de tog över en timme på sig att soundchecka. Kanske inte deras fel, men maken till stämningssänkare får man leta efter!

Bautastor - Copperfields - 19 juli 2014

Bautastor – Copperfields – 19 juli 2014

Bautastor lyckades i alla fall höja stämningen något när de väl klev på scen och när sedan Mother Kasabian var ganska snabba i sitt byte så var humöret på topp igen. Sångaren Gidon hade utnyttjat tiden fram till spelningen väl i baren och var kanske lite trött 😉 men återigen imponerade trion på mig! (Tidigare inlägg) Tungt och engagerat är nog orden som beskriver spelningen bäst och vill du höra hur det verkligen låter så använd följande länkar: bandcampReverbnationMyDebaser, YouTube. Men Mother Kasabian är ett band du vill se live (ja, det räknar jag med!) och det smidigaste sättet att inte missa nästa gig är antagligen att följa dem på facebook. (Uppdatering: Min recension av Mother Kasabians EP)

Mother Kasabian - Copperfields - 19 juli 2014

Mother Kasabian – Copperfields – 19 juli 2014

Länkar till andra bloggar om: , , , , ,

Annonser

Ett svar to “MaidaVale, Bautastor och Mother Kasabian på Copperfields”

  1. Mangoo värmer upp för Truckfighters och det blir fuzziga mellandagar! | School´s Out Says:

    […] på Copperfields den 26:e och 27:e december (länk till eventet). Den 26:e spelar Snowy Dunes (!), MaidaVale och Rymddröm, men då får det som sagt bli Debaser för min del. Den 27:e tänker jag däremot […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s