Bombs Of Hades – recension av Atomic Temples

Bombs Of Hades - Atomic Temples

Bombs Of Hades – Atomic Temples

I april lyssnade jag på låten Omens som ett smakprov från den (då) kommande Atomic Temples och vad jag hörde fick mig verkligen att längta efter ett helt album med ”Bonecrushing Old School Swedish Death Metal” med Bombs Of Hades.

Nu är albumet här och frågan är om det levererar?
Både ”ja” och ”nej” skulle jag vilja säga.

De första fyra låtarna på  Atomic Temples levererar med råge! Det är skitig och svängig Death´n´Roll av högsta klass som får mig att vilja spela dem om och om igen. Sången, gitarrerna, trummorna, melodierna och riffandet, allt sitter som en smäck! Den femte låten Cadaverborn är absolut inte dålig, men den drar ner tempot rejält och när sedan mellanspelet Crawling Wind/The Tyrant’s Embryo med sina evighetslånga dryga fyra minuter följer så lyckas jag aldrig återfå engagemanget för plattan.

I fortsättningen kommer jag att spela sönder hörlurarna med de första fyra låtarna när jag vill ha riktigt rens, lägga Cadaverborn i en lista med andra låtar i mellantempo och låta saken bero med det. Om jag skulle recensera de låtarna som en EP så skulle det bli högsta betyg, men bedömt som ett album kan inte Bombs Of Hades få mer än en trea för Atomic Temples, men det är inte illa det heller! Kanske fastnar du för andra låtar?!

DjävulshornDjävulshornDjävulshorn…………..Länkar till Bombs Of HadesSpotifyfacebook, hemsida
.

Länkar till andra bloggar om: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: