Dödsfest

Dödsfest består av Conny Nimmersjö (Bob Hund), Manuela De Gouveia (Pascal), Karl Malm (som spelat med Mattias Alkberg) och Christian Ramirez (Park Hotell) och de spelar ”vindpinad, smutsig rock som nästan välter. För det är så det känns, när mobbarna och lögnarna kommer undan, när det är uppenbart att fusket går hem. Och när det dessutom regnar småspik i ansiktet på dig i väntan på bussen, som aldrig kommer.

Första singeln från det kommande debutalbumet heter ”Vi bestämmer över dig” (Spotify) och häromdagen släpptes videon till singel nummer två, ”Utan din kyss”. Jag kommer definitivt att lyssna mer på Dödsfest och ser fram emot albumsläppet i början av april. (Håll koll på vad som händer på facebook.)

I går skrev jag att Gaphals är ett av Sveriges mest spännande bolag just nu. Dödsfest ligger på Novoton som är ett annat bolag som verkar kämpa hårt för att lyfta fram svenska kvalitetsband som kanske inte automatiskt blir erbjudna en låt i melodifestivalen… Bra, mer sådant!

(Uppdatering: Ett nytt inlägg om albumet Det sista äventyret.)

Länkar till andra bloggar om: , , ,

Annonser
Publicerat i Pop, Rock. Etiketter: , , , . 1 Comment »

Ett svar to “Dödsfest”

  1. Barnfri, Sol, #Blogg100, | Says:

    […] Det är alltid rätt att göra abort Mer mikroföretag #blogg100 del 15 Du – en kanin? Dödsfest Synlig. Vem hade kunnat ana det? En saga om det där magiska som alla behöver ha i sitt liv […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s