Sommarklänning i nationalförsamlingen

När den franske bostadsministern Cécile Duflot gick ner för att göra ett inlägg i debatten i nationalförsamlingen bröt oväsen ut. ”Personer från andra partier visslade och ropade på ministern, som en respons på hennes vit- och blåblommiga sommarklänning”. (DN) Politikern Patrick Balkany kommenterar saken: ”Perhaps she wore that dress so that we wouldn’t listen to what she had to say.” (The Guardian)

Vilka jäkla töntar! Det är ju inte som att hon visar respektlöshet i församlingen genom att vara varken sexigt eller slarvigt klädd, hon har ju varken kort-kort eller shorts och Foppatofflor om man säger så! Är det några som uppvisar ett inkorrekt beteende i församlingen så är det väl de som ropar och visslar! Maken till grabbighet vid fel tillfälle!
(För lite grabbighet har jag ingenting emot i det stora hela. 😉 Det är de uppblåsta slipsnissarna med sin syn på att endast kostym är fint nog jag retar mig på!)

Länkar till andra bloggar om: ,

Annonser

Ett svar to “Sommarklänning i nationalförsamlingen”

  1. Marie KJ Says:

    Instämmer, makalöst välklädd kvinna i proper klänning. Jag har svårt att tro att detta skulle kunna hända i Sverige, jäkla gubbiga/ojämnställda fransoser, grrrr!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: