Dirty Reggae med The Aggrolites

I torsdags kväll var vi och såg The Aggrolites på KB. Det finns en risk att konserter mitt i veckan inte är så välbesökta och därmed blir lite avslagna, men The Aggrolites lyckades i alla fall locka ut tillräckligt många Malmöbor för att skapa ett riktigt bra hålligång! (Kanske till viss del tack vare att konserten var gratis… 😉 )

Bandet bjöd på svängig reggae med rockraspig sång och de var riktigt samspelta och tighta. Jag är lite känslig för band som är så där ”dansbandstighta”, det ger liksom inget utrymme för att släppa loss, men The Aggrolites lyckades hålla sig på rätt sida gränsen (trots likadana skjortor).

Organisten imponerade mig mest, men han var inte lätt att fånga på bild!

Jag väljer en video med riktig live-känsla; om du gillar vad du hör, lyssna mer på Spotify, men av någon anledning finns bandet registrerat som två olika band. Spotify har lite att jobba med när det gäller sorteringen!

Länkar till andra bloggar om: , ,

Ett svar to “Dirty Reggae med The Aggrolites”

  1. Free Time | Christermagister Says:

    […] torsdags kväll var Hanna och jag och såg The Aggrolites på KB. I min musikblogg har jag skrivit om konserten och lagt in bilder. Anledningarna till att jag även skriver här […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: